Ένα οικογενειακό θρίλερ εξελίσσεται στη Νέα Σμύρνη όπου 35χρονος κρατούσε όμηρο τον πατέρα του σε διαμέρισμα από χθες το απόγευμα. 

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, ο 35χρονος άνδρας κρατoύσε από χθες το απόγευμα όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού. Πριν από λίγο φαίνεται πως έγινε επιχείρηση της αστυνομίας ενώ πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ έδειξαν τον πατέρας του 35χρονου να μεταφέρεται σε ασθενοφόρο.

 

Στο σπίτι, έσπευσε από την πρώτη στιγμή διαπραγματευτής και ψυχολόγοι της αστυνομίας ενώ κατά διάρκεια της νύχτας έφτασε και η ΕΚΑΜ.

 

Η Μονάδα ωστόσο αποχώρησε λίγο αργότερα χωρίς να παρέμβει. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας παρέμειναν όλη νύχτα στο σημείο τηρώνταςς στάση αναμονής. 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος έχει βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία διέκοψε επιδεινώνοντας την κατάσταση της υγείας του.

 

Τις τελευταίες ώρες έγιναν προσπάθειες μέσω συγγενικών του προσώπων που έχουν σπεύσει στο σημείο να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα, να απελευθερώσει τον πατέρα του και να παραδοθεί.

 

Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι έχει συμβεί με τον 35χρονο. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται την επόμενη ώρα.