Μια ακόμη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας για το ρασοφόρο που εμφανίζεται σε σελίδα του Facebook, μετά από καταγγελία φοιτήτριας, να αυνανίζεται μέσα στο λεωφορείο.

 

Όπως φαίνεται αυτή δεν ήταν και η μοναδική κοπέλα που «πλησίασε» ο συγκεκριμένος, αφού μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, υπήρξε καταγγελία από 18χρονη αλλά και από 20χρονη, στην οποία ο συγκεκριμένος φέρεται να έδωσε το τηλέφωνό του.

 

Όπως είπε η 20χρονη στο seleo.gr, βρισκόταν νωρίς το μεσημέρι σε λεωφορείο της γραμμής 21, αντικριστά με τον ιερωμένο, ο οποίος αφού την κοίταζε επίμονα, κάποια στιγμή την πλησίασε και της έδωσε το τηλέφωνό του πάνω σε ένα εισιτήριο.

 

 «Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα» αναφέρει η 20χρονη στο Seleo και συνεχίζει περιγράφoντας: «Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα, ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο».

 

Στο εισιτήριο ο ρασοφόρος, υπόγραψε ως «μοναχός Νικόδημος».

 

Nέα καταγγελία για τον "καλόγερο Τέλη": Μου έδωσε ραβασάκι με το τηλέφωνό του (φωτό)