Νέα Φιλαδέλφεια: «Συγκλονισμένοι» οι γονείς του Άλκη Καμπανού - «Θεωρούσα ότι ήταν το τελευταίο θύμα»

Νέα Φιλαδέλφεια: «Συγκλονισμένος» ο πατέρας του Άλκη Καμπανού - «Θεωρούσα ότι ήταν το τελευταίο θύμα» Facebook Twitter
Φωτ.: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του Άλκη Καμπανού που έχασε τη ζωή του μετά από οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε συγκλονισμένος από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, ενημερώθηκε από τη σύζυγό του για το περιστατικό. «Είδε (σ.σ. η σύζυγός του) ότι έγιναν επεισόδια χθες το βράδυ και έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι» σημείωσε, ειδικότερα. 

Συμπλήρωσε πως είναι «συγκλονισμένος» και ο ίδιος και η γυναίκα του με τις εξελίξεις. «Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα μίας τυφλής βίας, αλλά συνεχίζεται δυστυχώς» είπε. 

Αναφερόμενος στην οικογένεια του 29χρονου, υπογράμμισε πως θα επικοινωνήσουν μαζί τους, για ηθική υποστήριξη» αλλά αυτές τις στιγμές «τα λόγια είναι φτωχά». 

«Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο τους, που έχασαν το παιδί τους. Θα έρθουμε σε επαφή, για ηθική συμπαράσταση, αλλά τα λόγια είναι φτωχά» δήλωσε. 

«Ξύπνησαν μνήμες. Δυστυχώς, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Πρέπει όλοι μαζί να ενσκήψουν στο πρόβλημα. Να ενσκήψουμε όλοι στο πρόβλημα, ίσως δεν κάναμε κάτι καλά. Το έγκλημα το ετοιμάζει η κοινωνία και οι δολοφόνοι το εκτελούν. Είναι και ειρωνεία, δώσαμε το όνομα "Αγιά Σοφιά" στο γήπεδο της ΑΕΚ. Τα γήπεδα έχουν μετατραπεί σε αρένες. Είναι ανόητο να σκοτώνονται νέα παιδιά στο βωμό της ηλιθιότητας» σημείωσε, σε άλλο σημείο.

«Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη. Δεν υπάρχουν λόγια. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη» ανέφερε η μητέρα του Άλκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM