Νέα Φιλαδέλφεια: Πώς έγινε το θανατηφόρο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή- Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: Πώς έγινε το θανατηφόρο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή- Συνεχίζονται οι έρευνες Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανάλυση γενετικού και βιντεοληπτικού υλικού και άρση τηλεφωνικού απορρήτου βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι η δολοφονική επίθεση κατά του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ευκαιριακή, χωρίς δηλαδή να έχει προηγηθεί συμπλοκή μεγάλης διάρκειας.  Μάλιστα, συμπεραίνουν ότι πραγματοποιήθηκε στο πρώτο στάδιο επαφής των οπαδών της ΑΕΚ με τους Κροάτες χούλιγκανς.

Ο δράστης φαίνεται να έχει χτυπήσει τον 29χρονο χωρίς να έχει υπάρξει σωματική επαφή ή συμπλοκή αναμεσά τους, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς. τον κάρφωσε όταν βρήκε την ευκαιρία ανάμεσα στο πλήθος σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης.


Νέα Φιλαδέλφεια: Οι επιθέσεις μετά τη δολοφονία όπως τις κατέγραψαν οι κάμερες

Παρότι ο Μιχάλης Κατσουρής έχει δεχτεί το δολοφονικό χτύπημα στο χέρι, τα επεισόδια δεν σταμάτησαν. Κάμερα που βρίσκεται στην οδό Λευκής, έχει καταγράψει την συγκέντρωση και την αρχική επίθεση των χούλγκανς.

Μια δεύτερη κάμερα οδό Φωκών, έχει αποτυπώσει τις συμπλοκές δίπλα από τον μεταλλικό αετό, ενώ μια τρίτη στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου έχει πιάσει ένα από τα χτυπήματα των δραστών στο Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το υλικό από την τέταρτη κάμερα που βρίσκεται στην είσοδο των επισήμων του γηπέδου αποτύπωσε τον άγριο ξυλοδαρμό άλλου οπαδού, όχι όμως ευδιάκριτες εικόνες της επίθεσης. μερικά μέτρα έξω από την εμβέλεια αυτής τη κάμερας, εκτιμούν οι αρχές ότι δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά ο 29χρονος.

Στα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει αναζητήσεις σε εφαρμογές gps, που μαρτυρούν την οργάνωση και την καθοδήγηση που υπήρχε πριν την άφιξη τους στην Ελλάδα. 

Σε ένα από τα τηλέφωνα, Κροάτης χούλιγκαν αναζητά διαδρομές για να φτάσει στην Αθήνα μέσω Πάτρας, ενώ παράλληλα έχουν εντοπιστεί διευθύνσεις για διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, για συγκεκριμένη τοποθεσία στο Μαρούσι, ενώ η τελευταία αναζήτηση, αφορά τον σταθμό Ειρήνη, όπου οι Κροάτες εγκατέλειψαν τα οχήματά τους. 


Νέα Φιλαδέλφεια: «Θέμα ημερών ο εντοπισμός του δολοφόνου»

«Η οικογένεια πενθεί και όπως φάνηκε από την ημέρα που εμφανιστήκαμε για τη δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε κανέναν δημόσιο διάλογο», ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος του αδελφού του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, Σταύρος Γεωργόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται για την οπαδική βία.

Σχετικά με όλες τις πληροφορίες για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου, ο συνήγορος της οικογένειας του 29χρονου Μιχάλη υποστήριξε ότι «διατυπώνονται απόψεις οι οποίες είτε διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα είτε προσβάλλουν τη μνήμη του Μιχάλη, είτε προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δηλώσεις του πρόεδρου της Κροατίας.

«Δημοσιοποιήθηκε μία άποψη ότι ο Μιχάλης τραυματίστηκε θανάσιμα από φίλο της ΑΕΚ κατά λάθος. Αυτά προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και τη μνήμη του» σχολίασε ο κ. Γεωργόπουλος βάζοντας τέλος από την πλευρά της οικογένειας σε αυτό το σενάριο που κυκλοφόρησε στα social media.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ