No.1

Νέα αιματηρή επίθεση σε αλλοδαπό στον Ηλεκτρικό

Νέα αιματηρή επίθεση σε αλλοδαπό στον Ηλεκτρικό Facebook Twitter
0

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε Πακιστανός γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στον Άγιο Νικόλαο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.  Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό στον Ηλεκτρικό τις δυο τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Εργαζομένων στον Ηλεκτρικό, το βράδυ της Δευτέρας όταν άγνωστος μαχαίρωσε αλλοδαπό σε συρμό του ΗΣΑΠ, φώναζε: "Δόξα και Τιμή στη Χρυσή Αυγή"

 

Οι συνδικαλιστές επικαλούνται σχετικές μαρτυρίες επιβατών και σημειώνουν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ρατσιστικής βίας ήταν το τρίτο στη σειρά, τους τελευταίους μήνες στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM