Μύκονος: Ταλαιπωρία για 177 επιβάτες μετά από βλάβη στο Champion Jet 2

Μύκονος: Ταλαιπωρία για 177 επιβάτες μετά από βλάβη στο Champion Jet 2 Facebook Twitter
0

Μηχανική βλάβη παρουσίασε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο 24ωρα το Champion Jet 2, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Μυκόνου με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία 177 επιβατών.

Ειδικότερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο την Κυριακή στις 08:40 για Σαντορίνη, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Σαντορίνη με επιστροφή στο Ηράκλειο, μεταφέροντας 177 επιβάτες και 2 οχήματα παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές.

Το πλοίο που δεν έχει αιτηθεί συνδρομής πλέει με χαμηλή ταχύτητα στο λιμάνι της Μυκόνου όπου αναμένεται να φτάσει στις 16:00.

Σημειώνεται ότι το ίδιο είχε συμβεί πριν από δύο ημέρες ενώ το συγκεκριμένο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν, με 606 επιβάτες και τέσσερα οχήματα, έπλεε προς το λιμάνι της Θήρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM