Μύκονος: Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό club restaurant από την ΑΑΔΕ

Μύκονος: Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό club restaurant από την ΑΑΔΕ Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ πραγματοποίησαν έφοδο σε γνωστό club restaurant, στη Μυκόνο και αφού διαπίστωσαν παραβάσεις προχώρησαν στο σφράγισμα του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε διαβιβάσει, ως όφειλε, στο σύστημα e-send, 71 παραστατικά (αποδείξεις και τιμολόγια), συνολικής αξίας 44.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΟΥ Μυκόνου προχώρησε στο σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες, όπως προβλέπεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι έλεγχοι στα βιβλία και τα λογιστικά αρχεία της επιχείρησης, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις, τα προηγούμενα χρόνια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM