«Μην τολμήσετε να στείλετε αστυνομικούς στους πλειστηριασμούς»: H ΠΟΑΣΥ προειδοποιεί την κυβέρνηση

«Μην τολμήσετε να στείλετε αστυνομικούς στους πλειστηριασμούς»: H ΠΟΑΣΥ προειδοποιεί την κυβέρνηση Facebook Twitter
9

Με μια ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση προειδοποιούν την κυβέρνηση οι Αστυνομικοί για το ενδεχόμενο να κληθούν να συνδράμουν στους πλειστηριασμούς ακινήτων.

«H Κυβέρνηση, αγνοώντας την κατακραυγή που προκαλούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων, δέσμια των μνημονιακών της συμφωνιών με τους δανειστές της χώρας και κατά παράβαση των όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δίνει το «πράσινο φως» για εφαρμογή και αυτών των άδικων και παράλογων μέτρων καταλήστευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στη δυσχερή θέση της αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους» αναφέρει η ανακοίνωση που φέρει τίτλο «Μην τολμήσετε να στείλετε αστυνομικούς στους πλειστηριασμούς».

« Ομοσπονδία μας, συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες. Επίσης, να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει συναδέλφους μας για να εφαρμόσει μια πολιτική που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«α νέα ήθη που επιχειρεί η Κυβέρνηση να επιβάλει δια της αστυνομίας, θα μας βρουν στις επάλξεις του αγώνα για μια αστυνομία η οποία θα είναι δίπλα και όχι απέναντι στους συμπολίτες μας. Προερχόμαστε από τα λαϊκά στρώματα και πρώτιστο μέλημά μας είναι η διασφάλιση των καλών μας σχέσεων με την κοινωνία και τους ανθρώπους που βλέπουν τον αστυνομικό ως φίλο και συμπαραστάτη στη δυστυχία του και όχι ως «φόβητρο» για να μη διεκδικήσουν το δίκιο τους» καταλήγουν οι αστυνομικοί.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Άδικο είναι όσοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους να νιώθουν μονίμως οι Μ@@@κες σε αυτή την χώρα.Από ότι διάβασα: http://www.lifo.gr/articles/greece_articles/152613 δεν θα έλεγα πως όλοι οι πλειστηριασμοί είναι άδικοι.Και τέλος νομίζω πως επέλεξαν να είναι στην αστυνομία στους ειδικούς φρουρούς και εκεί δεν έχει "...μην τολμήσετε να στείλετε...".
Μπράβο που θελει για μια ακόμα φορά να παρακάμψει τον νόμο; Όταν παρανομούν ασύστολα αστυνομικά όργανα και οι ανώτεροι τους καλύπτουν με "ΕΔΕ"... δεν τους ενοχλεί αυτό
Οταν η ίδια η ΠΟΑΣΥ στέκεται απέναντι στον νόμο (δεν κρίνω το δίκαιο ή όχι του νόμου και αλλοίμονο αν ο καθένα ανάλογα το τι πιστεύει υπακούει στον νόμο ή όχι) τότε ο κατήφορος μας σαν χώρα, σαν κοινωνία έχει βρεί πάτο.
Σωστό. Ας ασχοληθούν με τους μισούς συναδέλφους τους που ψηφίζουν τους ναζιστές δολοφόνους που επιδιώκουν εμφύλιο, και μετά να μας πουν για τους αδύναμους πολίτες και τη δικαιοσύνη...
το 11 ή 12% των αστυνομικών ψήφισε χρυσή αυγή όχι οι μισοί. στο νομό κορινθίας το ποσοστό της χα ήταν 16%. είναι οι μισοί κορίνθιοι ναζιστές;
Οι χρυσαυγίτες βουλευτές είναι για την φυλακή και αργά ή γρηγορα θα πάνε.Αλλα ποιοι ακριβώς επιδιώκουν εμφυλιο?Οι χρυσαυγίτες?Ή μηπως αυτοί πχ ,που στα παγκοσμια χρονικα μετα απο εκλογες κορυφαίο στελεχος του νικητή βγηκε και είπε οτι δεν ειναι κυβερνηση ολων των πολιτων αλλα μονο αυτων που τους στηριξαν και θα κατατρωπωσουν αυτους πουδεν τους στηριξαν?