Μετά την Γερμανία έλεγχοι και στα βελγικά αεροδρόμια στους επιβάτες από Ελλάδα

Μετά την Γερμανία έλεγχοι και στα βελγικά αεροδρόμια στους επιβάτες από Ελλάδα Facebook Twitter
SOOC
1

Το πρόσφατο παράδειγμα της Γερμανίας φέρεται να ακολουθεί και το Βέλγιο πλέον αφού αυστηροί έλεγχοι πραγματοποιούνται στους επιβάτες από Ελλάδα και στα βελγικά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, σε κεντρικά αεροδρόμια της Ευρώπης σε επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, προφανώς υπό τον φόβο εισόδου παράτυπων μεταναστών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί. 

Το γεγονός κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής της Γιώργος Κύρτσος μέσω Twitter, όπου κάνει λόγο για συνέχιση του «ευρωπαϊκού διασυρμού» της χώρας, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να ελέγξει το θέμα.

«Κάθε κράτος μέλος έχει τη δυνατότητα για δειγματοληπτικούς ελέγχους. Είναι κάτι νόμιμο. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι αυτοί αυξάνονται σε επιβάτες προερχόμενους από την Ελλάδα και γίνονται εκτός από την Γερμανία και σε Βέλγιο και Γαλλία, αποδεικνύει ότι υπάρχει πρόβλημα» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το περιστατικό επεσήμανε και η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα,.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
; Αυτά τα μέτρα προβλέπονται από την ίδια τη συνθήκη, για κάτι εξυπνάκηδες σαν τον Τσίπρα και τον Τόσκα. Αυτούς που μας καπέλωσες και αυτούς που σε επέβαλαν σε μας.Σε πληρώνουμε 20 χιλιάρικα το μήνα για να παρελαύνεις την ασχετοσύνη σου;