Μένιος Φουρθιώτης: Παραμένει στη φυλακή μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής του

Μένιος Φουρθιώτης: Παραμένει στη φυλακή μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής του Facebook Twitter
0

Στη φυλακή θα παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την άρνηση του δικαστικού Συμβουλίου να κάνει δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση που κατέθεσε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης, στην οποία προέβαλε μεταξύ άλλων και λόγους υγείας.

Έτσι, ο προσωρινά κρατούμενος παρουσιαστής θα παραμείνει στην φυλακή όπου οδηγήθηκε το περασμένο Πάσχα μετά την απολογία του για την υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του μετά την απόσυρση της φρουράς που του είχε διατεθεί.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε καθημερινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, ο Party FM (που φέρεται να είναι ιδιοκτησίας Μένιου Φουρθιώτη) προανήγγειλε καθημερινή δίωρη (14.15-16.15) ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή, που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Ελλάδα / Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Οι ιδιοκτήτες των χωραφιών αναφέρουν την απουσία αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και πάρα πολλές εκκρεμότητες με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel
LIFO NEWSROOM