Μεγάλη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης, εννέα συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για κύκλωμα ναρκωτικών (1) - Κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης – Εννέα συλλήψεις	Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα. Οι αρχές έχουν κατασχέσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συλλάβει συνολικά εννέα άτομα.

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης από μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και άτομο που φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα. 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, κατασχέθηκε, παράλληλα, χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ.

Το παράνομο φορτίο φαίνεται πως έφτασε στη Θεσσαλονίκη μέσω του λιμανιού της πόλης, με προέλευση από χώρα της Λατινικής Αμερικής. Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM