Μεγάλες πλημμύρες στο Λασίθι - Επιτυχής απεγκλωβισμός 4 ατόμων

Μεγάλες πλημμύρες στο Λασίθι - Επιτυχής απεγκλωβισμός 4 ατόμων Facebook Twitter
Credit: neakriti.gr
0

Μεγάλες πλημμύρες προκλήθηκαν στο Λασίθι όπου τέσσερα άτομα απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία χάρη στην παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ. 

«Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, εγκλωβισμένοι κάτοικοι και άνθρωποι σε απόγνωση στη Σητεία», έγραψε το neakriti.gr.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η στάθμη του νερού στο Μακρύ Γιαλό ανέβηκε τόσο με αποτέλεσμα το νερό να φτάνει μέχρι το γόνατο. 

Στον Καλαμοκανιά Μακρύ Γιαλού, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, πλημμύρισαν σπίτια και οι αρχές τους προέτρεψαν να τα εγκαταλείψουν. 

Τα νερά εισχώρησαν σε κατοικίες και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν ακόμα και μικρά παιδιά.

Μεγάλη επιχείρηση από πυροσβεστική και ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό 4 ατόμων 

 

Όπως μετέδωσε το neakrit.gr, αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους τέσσερις εγκλωβισμένους σε ταράτσα σπιτιού στα Πιλαλήματα Σητείας Λασιθίου. 

Τέσσερα άτομα ήταν εγκλωβίστηκαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταράτσα σπιτιού, λόγω της καταρρακτώδους βροχής στην περιοχή.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση, Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και τους τέσσερις ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η στάθμη του νερού είχε ανέβει κατά τρία μέτρα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM