Με δυο rapid test την εβδομάδα η επιστροφή των ανεμβολίαστων γιατρών - Η εισήγηση της επιτροπής

Με δυο rapid test την εβδομάδα η επιστροφή των ανεμβολίαστων γιατρών - Η εισήγηση της επιτροπής Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και εργασία σε τομείς που δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών επιστρέφουν από την 1η Ιανουαρίου 2023 οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων, η οποία συνεδρίασε σήμερα, περιλαμβάνει επίσης τους τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί.

Αυτοί με βάση την ίδια πηγή είναι οι μονάδες εντατικής φροντίδας, οι μονάδες νεογνών και κλινικές-τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο rapid test ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM