ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Με δυο rapid test την εβδομάδα η επιστροφή των ανεμβολίαστων γιατρών - Η εισήγηση της επιτροπής

Με δυο rapid test την εβδομάδα η επιστροφή των ανεμβολίαστων γιατρών - Η εισήγηση της επιτροπής Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και εργασία σε τομείς που δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών επιστρέφουν από την 1η Ιανουαρίου 2023 οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων, η οποία συνεδρίασε σήμερα, περιλαμβάνει επίσης τους τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί.

Αυτοί με βάση την ίδια πηγή είναι οι μονάδες εντατικής φροντίδας, οι μονάδες νεογνών και κλινικές-τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο rapid test ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM