Μαζική έξοδος των αδειούχων - Καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Μαζική έξοδος των αδειούχων - Καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αυξημένη είναι η κίνηση προς τον Πειραιά με τους αδειούχους του Αυγούστου να σπεύδουν στο λιμάνι για τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση στα δρομολόγια των πλοίων. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, λόγω της αυξημένης κίνησης, ο λιμενάρχης του Πειραιά αποφάσισε να δώσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα πλοία για τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους.

Η έξοδος των Αθηναίων ξεκίνησε την Πέμπτη δημιουργώντας το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά. Επί τόπου βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης προκειμένου να επιβλέψει την κατάσταση, τονίζοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά.

Η έξοδος των αδειούχων αναμένεται να κορυφωθεί το σαββατοκύριακο με χιλιάδες αδειούχους να αναχωρούν για τα νησιά του Αιγαίου από τον Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM