Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε μόνη της χθες στην σκηνή, σε μία συναυλία που είχαν προγραμματίσει να δώσουν μαζί με τον Mad Clip. 

 

Κατά τη διάρκεια της performance, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του Mad Clip σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη, μιλώντας εγκάρδια για τον φίλο και συνεργάτη της που έχασε τη ζωή του.  

 

«Την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου όπως ξέρετε, θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο Mad Clip που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας, θα είσαι πάντα στην δική μου καρδιά και ειδικά με το επόμενο κομμάτι, κάθε φορά που θα το τραγουδάω πια μόνη μου, θα είναι σα να το τραγουδάμε μαζί» μονολόγησε η τραγουδίστρια. 

 

Όταν ακούστηκε στα ηχεία η εισαγωγή του ντουέτου τους «Μπορεί», η Ελένη Φουρέιρα είπε εμφανώς συγκινημένη «Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ» και την ώρα που ακουγόταν ηχογραφημένη η φωνή του Mad Clip η ίδια έδειξε προς τον ουρανό και φώναξε «Μας ακούς;»

 

Δείτε το βίντεο με την αφιέρωση της τραγουδίστριας στο Mad Clip.