Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του στο πρόσωπο του πατέρα της.

 

Μια ημέρα μετά την κηδεία του αγαπημένου τραγουδοποιού, η Μαρία Κλάρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί όσους βρέθηκαν χθες στο κοιμητήριο του Ζωγράφου και γενικά τον κόσμο για την αγάπη του.

 

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η κόρη του τον αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο, δημοσιεύοντας στο Facebook ένα σκίτσο του χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

 

Στο σημερινό της μήνυμά της, η Μαρία Κλάρα, η οποία ήταν εκείνη που βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μιλώντας για τον πατέρα της κάνει μεταξύ άλλων λόγο για έναν άνθρωπο «με τεράστια ευφυΐα» που «πόναγε για όλους χωρίς καλούπια», ενώ τον χαρακτηρίζει «καθηλωτικό, μεταδοτικό, απλό, σοφό, χαβαλέ, αισιόδοξο, καλόκαρδο χωρίς καμία κακία».

 

Ολόκληρο το μήνυμα:

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πάτερα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω απ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωμένος, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε...

Ένα τελευταίο δώρο για σας....
Μαρία Κλάρα Μαχαιριτσα»

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr