Μακρινίτσα: Καθοριστικά τα χτυπήματα στις καρδιές των δύο αδερφών δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Μακρινίτσα: Καθοριστικά τα χτυπήματα στις καρδιές των δυο αδελφών δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση Facebook Twitter
0

«Τρώση του μυοκαρδίου από χτυπήματα με νύσσον και τέμνον όργανο» είναι τα αίτια του θανάτου της 28χρονης και του αδερφού της, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα από τον πρώην σύζυγο της γυναίκας.

Αυτό έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν για εξέταση οι δύο σοροί.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατος της 28χρονης επήλθε από τρεις μαχαιριές του αδερφού της από δύο, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, επιπλέον περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως δεν ήταν τα μοιραία.

«Τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Παρατήρηση, που οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση» αναφέρει το πόρισμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM