Μάχη για τη ζωή της δίνει 8χρονη στην Ηλεία μετά από δάγκωμα φιδιού

Μάχη για τη ζωή της δίνει 8χρονη στην Ηλεία μετά από δάγκωμα φιδιού Facebook Twitter
0

Μάχη για τη ζωή της, στην Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δίνει 8χρονη, μετά από δάγκωμα φιδιού, σε περιοχή της ορεινής Ηλείας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο του Πύργου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Ρίο.

Το κοριτσάκι έπαιζε ανέμελο με τα αδέλφια του όταν δέχτηκε όχι ένα αλλά παραπάνω δαγκώματα στο πόδι του από το ερπετό που πιθανότατα ήταν οχιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM