Μαγιορκίνης: Ανάρτησε αξονικές τομογραφίες ανηλίκων με βλάβες από τον κορωνοϊό

Μαγιορκίνης: Ανάρτησε αξονικές τομογραφίες ανηλίκων με βλάβες από τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Αξονικές τομογραφίες νέων που απεικονίζουν τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει στους πνεύμονες ο κορωνοϊός, ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook, o Γκίκας Μαγιορκίνης.

Οι εικόνες του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων, δείχνουν αξονικές τομογραφίες νέων κάτω των 18 ετών με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών), εξηγώντας ότι κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή.

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Αξονικές τομογραφίες νέων κάτω από 18 έτη με Covid-19 (18 ετών, 15 ετών, 14 ετών και 8 ετών). Κανένας ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή. Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά-κοινά περιστατικά Covid-19» έγραψε.

Συμπλήρωσε ακόμα πως «Ωστόσο έχουν πολύ "εντυπωσιακές" βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου.

»Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι) θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία;

»Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ