Μάγδα Φύσσα: «Να μην ξαναδεί ποτέ ο δολοφόνος του Παύλου το φως του ήλιου»

Μάγδα Φύσσα: «Να μην ξαναδεί ποτέ ο δολοφόνος του Παύλου το φως του ήλιου» Facebook Twitter
5

Για τον πόνο που βίωσε με την απώλεια του γιου της Παύλου αλλά και την τιμωρία που θα ήθελε για τους δολοφόνους της μίλησε η Μάγδα Φύσσα.

«Μου λείπει η πόρτα να ανοίγει, τα βήματά του, το "μάνα", η αγκαλιά του, το σφύριγμά του, το γέλιο του, τα πάντα του, ακόμη και τα νεύρα του» δήλωσε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή της ΕΡΤ Focus και τον Πάνο Χαρίτο.

«Είναι κτήνη, δεν γίνεται να μην τους χαρακτηρίσω, για μένα αυτά είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας, έτσι θα τα λέω κι έτσι θα τα λέω πάντα» είπε.

Η Μάγδα Φύσσα περιέγραψε τη στιγμή που ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς βρέθηκε αποφυλακισμένος: «Είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο, ο πατέρας του δεν μπορεί να το χωνέψει. Αφού έχει ομολογήσει γιατί είναι έξω;».

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συμπληρώνει τέσσερα χρόνια. «Εγώ τον Παύλο θέλω. Δεν θα ήθελα να είχε γίνει αυτό. Όμως από τη στιγμή που αφαίρεσαν έτσι εύκολα μια ζωή, θα ήθελα να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών. Θα ήθελα να μείνει μέσα και να μην ξαναδεί ποτέ το φως του ήλιου».

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε με συγκίνηση για την παρουσία του Μανώλη Γλέζου στη δίκη. «Ήρθε για να νιώσω ότι ήταν εκεί, με σκλάβωσε η απλότητά του» δήλωσε. Η πιο δυνατή στιγμή της δίκης, είπε ακόμη, ήταν οι καταθέσεις δυο νεαρών κοριτσιών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες. «Αυτά τα κορίτσια κατάλαβαν τι είναι φασισμός και παρόλα αυτά ήρθαν και κατέθεσαν. Είναι μια ελπίδα για το μέλλον» είπε.

«Έχουμε δει τον δολοφόνο να χασκογελάει, καμία μεταμέλεια» είπε ακόμη η μητέρα του Παύλου Φύσσα εκφράζοντας την πικρία της, ενώ δεν παρέλειψε να στιγματίσει την προκλητική συμπεριφορά μελών της Χρυσής Αυγής.

«Δεν είναι εύκολο να έχεις απέναντί σου αυτούς που σκότωσε το παιδί σου. Γιατί δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Είναι κι αυτοί που τον ώθησαν».

 
Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM