Λύκος επιτέθηκε και άρπαξε τον σκύλο οικογένειας στην Πάρνηθα

Λύκος επιτέθηκε και άρπαξε σκύλο οικογένειας στην Πάρνηθα Facebook Twitter
Pixabay/Φωτογραφία Αρχείου
0

Ένας λύκος επιτέθηκε και άρπαξε τον σκύλο οικογένειας στην Πάρνηθα κοντά στο καταφύγιο Μπάφι.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Myradio, Νίκο Νικολακόπουλο, που μίλησε στο Mega, ο λύκος επιτέθηκε και άρπαξε τον 4μηνών σκύλο της οικογένειας καθώς εκείνος και η 14χρονη κόρη του πήγαιναν προς το αυτοκίνητό τους στο καταφύγιο Μπάφι.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος είχε πάει βόλτα με την κόρη του και το σκυλί τους στον εθνικό δρυμό όταν ξαφνικά ένα μαύρο άγριο ζώο επιτέθηκε και άρπαξε από τον λαιμό το σκυλί. Η κόρη του σύμφωνα με τον ίδιο φοβήθηκε και άφησε το λουρί ενώ εκείνος ταραγμένος άρχισε να φωνάζει για να φοβίσει τον λύκο.

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω, και το σκυλί το οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος Myradio 104,6 Νίκος Νικολακόπουλος.

«Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει.. έτσι όπως επιτέθηκε, βεβαίως πήγε για το σκυλί αλλά θα μπορούσα να είμαι εγώ ή πολύ περισσότερο η κόρη μου» συμπλήρωσε.

Ο λύκος απομακρύνθηκε αλλά το σκυλί δεν κατάφερε να σωθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προεδρικό διάταγμα νόμος του 1985 απαγορεύει τα οικόσιτα ζώα στους εθνικούς δρυμούς, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που το γνωρίζουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ