ΤΕΜΠΗ LIVE!

Λουτράκι: 62χρονος πέταξε γάτα από τον 5ο όροφο- Τον κατήγγειλε η σύζυγός του

Λουτράκι: 62χρονος πέταξε γάτα από τον 5ο όροφο- Τον κατήγγειλε η σύζυγός του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένας 62χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., στο Λουτράκι Κορινθίας, με την κατηγορία ότι πέταξε από το μπαλκόνι ενός σπιτιού μία γάτα, με αποτέλεσμα αυτή να χάσει τη ζωή της. 

Οπως αναφέρει το korinthostv, ο 62χρονος το απόγευμα της Τρίτης, έριξε από τον 5ο όροφο το άτυχο ζώο το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα. Το περιστατικό κατήγγειλε η 56χρονη σύζυγος του δράστη. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οι οποίοι συνέλαβαν τον 62χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς. Επίσης, επιβλήθηκε σε βάρος του πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας συνεχίζεται.

Ελλάδα
0

ΤΕΜΠΗ LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM