Lockdown: Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις - Τι θα γίνει με το click in shop

Lockdown: Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις - Τι θα γίνει με το click in shop Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ
0

Στις 11 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις, ωστόσο οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ανησυχούν για το πώς θα λειτουργήσουν εν μέσω νέου lockdown. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση δεν εξετάζει την μετάθεση των εκπτώσεων από τις 11 Ιανουαρίου οπότε έχει προγραμματιστεί η έναρξή τους. 

Ωστόσο αν παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά, υπάρχει ενδεχόμενο να διαρκέσουν και μετά τις  27 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται κανονικά η περίοδος εκπτώσεων.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι με το click away να έχει τελειώσει για τα καταστήματα, η κυβέρνηση εστιάζει σε μία νέα φόρμουλα για την λειτουργία τους, εκείνη του click in shop, που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πηγαίνουν στα καταστήματα κατόπιν ραντεβού και να δοκιμάζουν τα προϊόντα τα οποία θέλουν να αγοράσουν.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, πρόκειται για ένα μέτρο που δεν μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει εύκολα σε μικρές επιχειρήσεις αν και εν μέρει η αγορά την περίοδο των γιορτών λειτουργούσε άτυπα με έναν ανάλογο τρόπο σε περιοχές εκτός κέντρου.

Σες κάθε περίπτωση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν δείχνει πιθανό το σενάριο να λειτουργήσει το συγκεκριμένο μέτρο πριν τις 15 Ιανουαρίου, καθώς τουλάχιστον ως τις 11 του μηνός, τα καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω lockdown.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM