Lockdown: Αλλάζει ο χρόνος υποχρεωτικής καραντίνας για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό

Lockdown: Αλλάζει ο χρόνος υποχρεωτικής καραντίνας για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό Facebook Twitter
Lockdown: Αλλάζει ο χρόνος υποχρεωτικής καραντίνας για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό (Eurokinissi)
0

Αλλάζει ο χρόνος της καραντίνας για τους ταξιδιώτες που έρχονται από το εξωτερικό σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊου, ενόψει εορταστικής περιόδου.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και την μετατροπή του χρονικού ορίου που είχε θέσει η κυβέρνηση ως υποχρεωτική καραντίνα για όσους έρχονται με πτήσεις από το εξωτερικό.

Πλέον από τις 18 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 7 Ιανουαρίου του 2021 η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες περιορίζεται, από τις 10 που είχε εξαγγελθεί, στις 3 ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM