Κορωνοϊός: Live οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα

Live οι ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Έκτακτες ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, αυτή την ώρα για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υγείας απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου καθολικού lockdown και διευκρίνισε ότι «Θα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα σε μεικτούς χώρους, στους χώρους που υπάρχουν ανεμβολίαστοι».

Εξήγησε δε ότι τα μέτρα δεν είναι τιμωρητικά, αλλά θα ληφθούν καθώς «οι ανεμβολίαστοι είναι εκείνοι που κινδυνεύουν και νοσούν βαριά».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM