Λεωφόρος Βουλιαγμένης: «Λιποθυμούσαν και τους πετούσαν έξω από το κλαμπ»- Nέες μαρτυρίες για τη δηλητηρίαση μαθητών

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: «Λιποθυμούσαν και τους πετούσαν έξω από το κλαμπ»- Nέες μαρτυρίες για τη δηλητηρίαση μαθητών Facebook Twitter
0

Μια νεαρή μαθήτρια περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι συμμαθητές της σε σχολική εκδήλωση σε γνωστό κλαμπ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Εκεί, οι μαθητές άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους και να κάνουν εμετό, καθώς είχαν καταναλώσει αλκοόλ, το οποίο πιθανολογείται πως ήταν νοθευμένο.

Η μαθήτρια, που βρέθηκε στο κλαμπ για διασκέδαση, περιέγραψε την απελπιστική κατάσταση τονίζοντας πως τα παιδιά άρχισαν να καταρρέουν αμέσως μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Όπως ανέφερε: «Οι μισοί είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, οι άλλοι ξερνούσαν. Την ώρα που φεύγαμε, υπήρχαν ακόμα παιδιά λιπόθυμα που τα απομάκρυναν».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε διοργανωθεί από εταιρεία εκδηλώσεων, που είχε αναλάβει την επινοικίαση του χώρου και τη μεταφορά των μαθητών με πούλμαν, χωρίς συνοδούς. Μετά το συμβάν, οκτώ μαθητές μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο, με μία ανήλικη να παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

«Κάποια παιδιά δεν είχαν καλά τις αισθήσεις τους και είχαν αναγκαστεί να πάνε στην τουαλέτα και την ώρα που ανακοινώθηκε ότι πρέπει το μαγαζί να αδειάσει, ουσιαστικά με πολύ απότομο και άμεσο τρόπο τους ζητήσανε να απομακρυνθούν από τον χώρο, παρά το γεγονός ότι δεν αισθανόσουν καλά. Είχανε κάνει εμετό», είπε πατέρας.

Μητέρα μαθήτριας εξέφρασε την ανησυχία της για την έλλειψη ελέγχου στο χώρο, υπογραμμίζοντας πως οι ανήλικοι είχαν πρόσβαση σε αλκοόλ ανεξέλεγκτα, κάτι που προκαλεί έντονη αγανάκτηση και ερωτήματα για τις συνθήκες οργάνωσης. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η είσοδος κόστιζε 20 έως 40 ευρώ, ανάλογα με τη θέση, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ ήταν ελεύθερη.

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνεται στις φιάλες του αλκοόλ, ενώ το κλαμπ έχει κλείσει προσωρινά και αύριο το δημοτικό συμβούλιο, σε συνεννόηση με την αστυνομία, θα εξετάσει το ενδεχόμενο σφράγισης του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες για την αντιμετώπιση της υπόθεσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που το έσωσε τη ζωή

Ελλάδα / Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί, που σώθηκε από σοβαρό ατύχημα στη Λέρο το 2023, προσέφερε δωρεά 115.000 ευρώ στο Νοσοκομείο της Λέρου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενισχύοντας σημαντικά τις υποδομές της Χειρουργικής Κλινικής
LIFO NEWSROOM
Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Η Ομάδα χαρακτηρίζει την απόλυση «επικίνδυνο προηγούμενο» που, όπως υποστηρίζει, «νομιμοποιεί τον εργοδοτικό έλεγχο στις ζωές των εργαζομένων εκτός εργασίας»
LIFO NEWSROOM
«Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ελλάδα / «Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ο κωμικός αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά όσων υποκίνησαν την επίθεση μίσους εις βάρος του, ενώ ευχαρίστησε συναδέλφους και καλλιτέχνες για τη δημόσια στήριξή τους
LIFO NEWSROOM