Λασίθι: «Τον σκότωσε από πρόθεση» λένε μητέρα και σύζυγος του 36χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του μπατζανάκη του

Λασίθι: «Τον σκότωσε από πρόθεση» υποστηρίζουν μητέρα και σύζυγος του 36χρονου θύματος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Απολογείται αυτή την ώρα στην ανακρίτρια Λασιθίου, ο 32χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 36χρονου μπατζανάκη του σε γλέντι, από μπαλωθιές.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς η μητέρα του 36χρονου και η σύζυγός του, προέβησαν δια του συνηγόρου τους, σε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας, στην ανακρίτρια. Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Σημειώνεται πως o 32χρονος και ο 36χρονος είχαν παντρευτεί δύο αδελφές, και πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες ήταν πολύ αγαπημένοι. «Η οικογένεια επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της αλήθειας. Θέλει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η μητέρα και η σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου Νταγιάκου δήλωσαν σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του κατηγορούμενου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας.

Παράλληλα, η οικογένεια του θύματος διόρισε δύο τεχνικούς συμβούλους, «προς αξιολόγηση και συνεκτίμηση των αντικειμενικών ευρημάτων της δικογραφίας προκειμένου να έχουμε τοποθέτηση και ανάδειξη του αποδεικτικού υλικού στη σωστή του βάση». Όπως επισημαίνει ο συνήγορος της οικογένειας,  τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο επιδερμικά προσεγγίστηκαν και περιγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες»,  κάνοντας λόγο για μονόπλευρη ενημέρωση από την πλευρά του δράστη.

Σημειώνεται πως έκανε αναφορά και στο θέμα του πιστολιού, με το οποίο ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε ο δράστης. Ο δικηγόρος θέτει μια σειρά από ζητήματα για το όπλο εκφράζοντας επιφυλάξεις για το εάν είναι το πραγματικό ή μήπως κάποιος το έχει «πειράξει».

«Ελπίζω να έχει παραδοθεί αυτό που πρέπει να παραδοθεί , δηλαδή το πραγματικό όπλο, ελπίζω να μην έχει επέμβει κανείς στο όπλο τις ημέρες που η αστυνομία το έψαχνε και ελπίζω πραγματικά να τηρηθεί μια τίμια υπερασπιστική στάση μακριά από ίντριγκες και άλλου είδους καταστάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν έκρηξη στο κλίμα», κατέληξε. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM
«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM