Λάρισα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 38χρονης που έπεσε από τον 5ο όροφο

Λάρισα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 38χρονης που έπεσε από τον 5ο όροφο Facebook Twitter
Φωτ.: onlarissa.gr
0

Σε αυτοκτονία φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 38χρονης γυναίκας, η οποία έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρισα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού 23ης Οκτωβρίου, όπου οι Αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όλα τα δεδομένα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη διέμενε με τους γονείς της. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το σώμα της έφερε σημάδια αυτοτραυματισμού στους καρπούς, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ από τη μέση και πάνω δεν φορούσε ρούχα.

Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία, με την πρώτη εκτίμηση να αποδίδει την αιτία θανάτου στην πτώση εξ ύψους. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM
Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Ελλάδα / Αφιέρωμα Assocıated Press στην Τήνο: Ένα ελληνικό νησί έχει 1.000 ιδιωτικά παρεκκλήσια

Η Τήνος φιλοξενεί πάνω από 1.000 οικογενειακά παρεκκλήσια που περνούν από γενιά σε γενιά - Μια ζωντανή παράδοση πίστης, πολιτισμού και κοινοτικής συνοχής που συνεχίζει να εμπνέει, παρά τη σύγχρονη απομάκρυνση από τη θρησκεία
LIFO NEWSROOM