Λαμία: Κυνηγούσαν πανικόβλητο ταύρο μέσα στην πόλη

Λαμία: Κυνηγούσαν πανικόβλητο ταύρο μέσα στην πόλη Facebook Twitter
0

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας στη Λαμία καθώς ένας ταύρος βρέθηκε να τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους της πόλης.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγοί και οι περαστικοί που βρέθηκαν νωρίτερα την Παρασκευή στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία, όταν είδαν έναν ταύρο να τρέχει μέσα στο δρόμο, ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

 

Άγνωστο πώς, το ζώο, σύμφωνα με μαρτυρίες κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου, και βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης να τρέχει πανικόβλητο. 


Χάρη στην κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών ο αδέσποτος ταύρος οδηγήθηκε σε περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου «Τσαλτάκη» και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Σύμφωνα με το Lamiareport, το ζώο παραμένει μέσα στο στρατόπεδο και με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, προσπαθούν να το «συλλάβουν» και να το ακινητοποιήσουν.

Με πληροφορίες από Lamiareport / Lamianow

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από το Maestro το γκραφίτι για την έμφυλη βία

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Η καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έγινε γκράφιτι για την έμφυλη βία

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο Κόφτη
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο πέμπτος επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου και τρεις από τους επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό, έξω από την Ξάνθη, είναι σοβαρά τραυματισμένοι
NEWSROOM