LIVE!

«Κυνηγός οδηγών ταξί» - Η έκθεση εισαγγελέα για τον 29χρονο που κατηγορείται για βιασμό οδηγού

«Κυνηγός οδηγών ταξί» - Η έκθεση εισαγγελέα για τον 29χρονο που κατηγορείται για βιασμό οδηγού Facebook Twitter
0

«Κυνηγό οδηγών ταξί» χαρακτηρίζει η εισαγγελική έκθεση τον 29χρονο ηθοποιό που είναι προφυλακισμένος ως κατηγορούμενος για βιασμό ταξιτζή.

Ο εισαγγελέας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού που κατηγορείται πως βίασε οδηγό ταξί τον περασμένο Νοέμβριο. Ο κατηγορούμενος έχει αρνηθεί όλες τις πράξεις που του αποδίδονται.

Στην εισήγησή του προς την 18η τακτική ανακρίτρια ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαργαρίτης Κωστίμπας ζήτησε τη μη αποφυλάκιση του κατηγορούμενου, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή νέα στοιχεία σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με το News 24/7 που δημοσιοποίησε τα νέα στοιχεία, η εισαγγελική πρόταση υιοθετήθηκε από την δικαστική λειτουργό, η οποία πριν μερικές ημέρες απέρριψε την αίτηση αντικατάστασης της προφυλάκισης του ηθοποιού με περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα να παραμένει στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, ο κατηγορούμενος για βιασμό είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς «είναι άτομο το οποίο και στο παρελθόν εμφάνισε περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε οδηγούς της εταιρείας ταξί, η οποία οδήγησε και στη διαγραφή του πρώτου λογαριασμού, δείχνοντας να αναζητά θύμα για τις σεξουαλικές του ορέξεις».

Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών περιγράφει αναλυτικά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια, κάνοντας λόγο για «κυνηγό οδηγών ταξί» και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ειδικότερα αναφέρει:

Η εργαστηριακή έκθεση τοξικολογικής εξέτασης του παθόντος ήταν αρνητικής ως προς την εύρεση ουσιών σε βιολογικό του υλικό, «ωστόσο έγινε κατόπιν λήψεως βιολογικού υλικού και όχι αίματος του θύματος (η ανάλυση του οποίου θα οδηγούσε σε ασφαλέστερα συμπεράσματα), το οποίο ελήφθη και η εξέταση έλαβε χώρα σε χρονικό διάστημα ικανό για τη η διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, γεγονός το οποίο επισημαίνεται και στην ίδια την έκθεση, όπου αναφέρεται ότι το αρνητικό αποτέλεσμα της έκθεσης δεν μπορεί να αποκλείσει πιθανή λήψη φαρμάκου ή ναρκωτικού».

Το πόρισμα έκθεσης ανάλυσης DNA είναι «άνευ σημαίνουσας αξίας», αφού «δεν διαπιστώνεται μεν η εύρεση γενετικού υλικού, ήτοι η συνουσία του κατηγορούμενου ή τρίτου ατόμου με τον παθόντα, η κατηγορία ωστόσο αφορά στη χρήση εξωτερικού οργάνου από τον κατηγορούμενο».

Τέλος, το ότι στα ευρεθέντα στην κατοχή του κατηγορούμενου ερωτικά εξαρτήματα δεν διαπιστώθηκε γενετικό υλικό του θύματος, «δεν μπορεί να αντικρούσει το αδιαμφισβήτητο γεγονός που διαπιστώθηκε με την ιατροδικαστική έκθεση», ότι δηλαδή χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο, «το οποίο απλώς δεν ανευρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου».

Παράλληλα, γίνεται περιγραφή στα όσα μεσολάβησαν από την αρχή της διαδρομής μέχρι ο οδηγός ταξί να βρεθεί στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, η «έντονη δυσωδία» μέσα στο όχημα, την οποία εντόπισε τόσο το θύμα -προκαλώντας του μάλιστα εμετό και ζάλη- όσο και γιατρός που θέλησε να ελέγξει την κατάσταση του ημιλιπόθυμου ηθοποιού, ήταν πιθανότατα αποτέλεσμα κάποιας ναρκωτικής ουσίας, με την ονομασία Jungle Juice Platinum.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για εισπνεόμενη ουσία, «που υπάγεται την κατηγορία των poppers και έχει ως αποτέλεσμα μια άμεση πτώση της πίεσης του αίματος, η οποία «μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των αισθήσεων (εξαρτάται από την εισπνεόμενη ποσότητα) και από την πιθανή συνέργεια με άλλους παράγοντες».

Και άλλη καταγγελία για ίδια συμπεριφορά του ηθοποιού στο παρελθόν

 

Στο έγγραφο καταγράφεται και περιστατικό από το παρελθόν του ηθοποιού. Επικαλούμενος μαρτυρικές καταθέσεις, ο εισαγγελικός λειτουργός περιγράφει πως παλιότερα ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κάλεσε άλλο οδηγό ταξί σε διαμέρισμα για να παραλάβει το κόμιστρο.

Μάλιστα, καταλήγει ότι η εταιρία έκλεισε τον πρώτο λογαριασμό του, «κατόπιν της καταγγελίας και αφού διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε κάνει υπερβολικά πολλές αναζητήσεις οδηγών για μικρό αριθμό διαδρομών, αλλά και ότι πολλές από τις διαδρομές ήταν κυκλικές ή και με μεγάλη χρονική διάρκεια στο ίδιο τοπικό σημείο».

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM