Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων – 7 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων – 7 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi/Αρχείο
0

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων εξάρθρωσαν οι αρχές και προχώρησαν σε 7 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην αστυνομικός.

Το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, που δρούσε μέσω πλαστών ταυτοτήτων, αποκάλυψε στη Θεσσαλονίκη η πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν μέχρι στιγμής 7 άτομα, και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ένας πρώην αστυνομικός. Η ογκώδης δικογραφία περιλαμβάνει αρκετές συνομιλίες μεταξύ μελών του κυκλώματος. Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονταν αρκετό καιρό στα χνάρια του κυκλώματος, ενώ τις έρευνες φαίνεται να συνέδραμε και η Interpol.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM