ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική, λόγω ημιμαραθωνίου- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική, λόγω ημιμαραθωνίου- Ποιοι δρόμοι κλείνουν Facebook Twitter
Φωτ.: «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή σήμερα, Κυριακή, στην Αττική, λόγω της διεξαγωγής του 7ου ημιμαραθωνίου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού». 

Από τις 07:30 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε δρόμους στην Αθήνα, το Χαϊδάρι, τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα. 

Πρόκειται για τους εξής δρόμους: 

- Στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και το έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

- Στη λεωφόρο Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Στην Ιερά Οδό, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση σε αυτούς τους δρόμους, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, όπως και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ και στη Θεσσαλονίκη, λόγω της διεξαγωγής ημιμαραθωνίου στο πλαίσιο των 31ων Βαλκανικών Αγώνων Βετεράνων. 

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί έως και τις 11:00 έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αμύνης έως τη συμβολή της με την οδό Κατσιμίδη. 

Ελλάδα
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ