ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κρήτη: Σύλληψη 61χρονου για ναρκωτικά και όπλα στο Ηράκλειο

Κρήτη: Σύλληψη 61χρονου για ναρκωτικά και όπλα στο Ηράκλειο Facebook Twitter
Φωτ: ΕΛ.ΑΣ.
0

Στη σύλληψη ενός 61χρονου Έλληνα προχώρησαν οι αρχές σε περιοχή του δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στις κατοικίες του συλληφθέντα, κατά τις οποίες εντοπίστηκε πλήθος ευρημάτων που σχετίζονται τόσο με ναρκωτικά όσο και με όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: δύο πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο, τέσσερις γεμιστήρες, 142 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 328,6 γραμμάρια κάνναβης, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, σπόροι, ζυγαριά ακριβείας, τόξο με επτά βέλη, οκτώ μαχαίρια, ένα ξίφος με θήκη, θήκη φυσιγγίων και ένας τρίφτης.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM