Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν

Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν Facebook Twitter
Πηγή φωτό ertnews
0

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στην Κρήτη για τον εντοπισμό της Γαλλίδας τουρίστριας που αγνοούνταν, καθώς βρέθηκε νεκρή. 

Η 29χρονη βρέθηκε σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Η σορός της βρέθηκε σε χαράδρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει την πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της, όπως και η ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της σορού. 

Τα ίχνη της Βιολέτ Γκιγκανό είχαν χαθεί στις 24 Ιουνίου, όταν επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της και το απόγευμα της Τετάρτης εκδόθηκε missing alert από το «Χαμόγελο του παιδιού».

 

Μέσα στο αυτοκίνητό της είχε βρεθεί το GPS και η βαλίτσα της 29χρονης. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που την είδε τελευταία φορά, νωρίς το πρωί της 24ης Ιουνίου, ακολούθησε το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, μια διαδρομή η οποία καταλήγει στο Ελαφονήσι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM