Κρήτη: Η Αστυνομία σταμάτησε γαμήλιο γλέντι με 1.000 καλεσμένους

Κρήτη: Η Αστυνομία σταμάτησε γαμήλιο γλέντι με 1.000 καλεσμένους Facebook Twitter
0

Νωρίς «σχόλασε» ένας γάμος στην περιοχή των Χανίων στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου, το Σάββατο το βράδυ.

Σύμφωνα με το flashnews, ένα ζευγάρι στα Χανιά θέλησε να κάνει τον γάμο όπως τον είχε προγραμματίσει, παρά τις απαγορεύσεις λόγω πανδημίας.

Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου και μετά την τέλεση του μυστηρίου σε εκκλησία του Αποκόρωνα, οι περίπου 1.000 καλεσμένοι ξεκίνησαν να πηγαίνουν σε υπαίθριο χώρο όπου θα γινόταν το γαμήλιο γλέντι.

Όμως, προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως η περιοχή είχε περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν και να ματαιωθεί το γαμήλιο γλέντι και τα τραπέζια να μείνουν ανέγγιχτα.

Κρήτη: Η Αστυνομία σταμάτησε γαμήλιο γλέντι με 1.000 καλεσμένους Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ και στην Κρήτη «τίθεται ανώτατο όριο πενήντα (50) συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δημόσια ή κοινωνική εκδήλωση, ανεξαρτήτως του αν αυτή πραγματοποιείται σε ιδιωτικούς ή δημόσιους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και τελετών, όπως γάμων, βαπτίσεων, κηδειών, καθώς και των συνδεόμενων με τις τελετές αυτές δεξιώσεων ή άλλων εκδηλώσεων».

Σε περίπτωση παραβίασης της διάταξης τα πρόστιμα είναι για τους διοργανωτές 3.000 ευρώ και για τους συμμετέχοντες 150 ευρώ στον καθένα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ