Κουφονήσια: Ράμπα για ΑμεΑ εγκαταστάθηκε σε παραλία

Κουφονήσια: Ράμπα για ΑμεΑ εγκαταστάθηκε σε παραλία Facebook Twitter
Ομάδα Αιγαίου
0

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη η κατασκευή ειδικής ράμπας στο Άνω Κουφονήσι που θα επιτρέπει σε ΑμεΑ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Όπως γνωστοποιεί η Ομάδα Αιγαίου, «η Ομάδα Αιγαίου εγκατέστησε τη ραμπα ΑμεΑ με τη συμβολή των χορηγών της στην κεντρική παραλία Κουφονησίου ΑΜΜΟΣ». Μάλιστα, χθες και σήμερα, στο πλαίσιο δημιουργίας βίντεο για την προβολή της εγκατάστασης, συμμετείχε εθελοντικά ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Τα εγκαίνια της ράμπας θα πραγματοποιηθούν κατα τη διάρκεια του 26ου Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2020.

Κουφονήσια: Ράμπα για ΑμεΑ εγκαταστάθηκε σε παραλία Facebook Twitter
Ομάδα Αιγαίου

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ομάδας Αιγαίου:

Η Ομάδα Αιγαίου δραστηριοποιείται 26 χρόνια στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου και, όπως λέει, αναμφισβήτητα εθελοντισμός και Ομάδα Αιγαίου είναι λέξεις συνώνυμες.

Στις μικρές Κυκλάδες άλλη μία ράμπα ΑμεΑ τοποθετήθηκε ήδη στην Αμοργό, στην παραλία της Αιγιάλης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ελλάδα / Στη δημοσιότητα οι διάλογοι του ρασοφόρου με την αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών

Ο 46χρονος ρασοφόρος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, που δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στον Ιερό Ναό
LIFO NEWSROOM