Κώστας Βουτσάς: «Ανταποκρίνεται στη θεραπεία - Οι γιατροί περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται»

Κώστας Βουτσάς: «Ανταποκρίνεται στη θεραπεία - Οι γιατροί περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται» Facebook Twitter
Αισιόδοξα τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με την κόρη του, Σάντρα - EUROKINISSI
0

Σε καταστολή παραμένει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος και εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού, ωστόσο, ανταποκρίνεται στη θεραπεία που του χορηγείται και οι γιατροί αναμένουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να συνέρχεται.

Σύμφωνα με την κόρη του, Σάντρα που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου Αττικόν είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία, η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι όντως ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που του κάνουν. Κι έχει μια σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, μικρή, αλλά σταθερή, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό» σημείωσε η Σάντρα Βουτσά, κόρη του ηθοποιού από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγερ.

«Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία του, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις» σημείωσε η ίδια, συμπληρώνοντας πως «ήδη, (οι γιατροί) έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται».

 

Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως έχει χορηγηθεί στον πατέρα της φαρμακευτική αγωγή ανάλογη με εκείνη που δίνεται σε έναν ασθενή πριν από ένα χειρουργείο. «Βεβαίως όταν σε βάζουν σε καταστολή φαντάζομαι αυτή η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορείς να ξυπνήσει αμέσως, αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει» ανέφερε, προσθέτοντας: «Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και ανταποκρίνονται, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι, να μην κάνουν κάτι ούτε απότομα, ούτε γρήγορα που να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αφήνουν τον ίδιο τον οργανισμό να τους δείξει πως πρέπει να κινηθούν». 

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Βουτσάς είχε διακομισθεί επειγόντως στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και επιβάρυνση της καρδιακής και αναπνευστικής λειτουργίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Τι αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κοινοποιήθηκε και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
NEWSROOM