Κορυφώνεται η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου – Στο 100% η πληρότητα στα πλοία

Κορυφώνεται η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου – Στο 100% η πληρότητα στα πλοία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής ενόψει και της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, 14 Αυγούστου 35 απόπλοι πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, 23 απόπλοι για σειρά άλλων νησιωτικών προορισμών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας θα αναχωρήσουν 13 πλοία και 9 από το Λαύριο. Την ίδια ώρα, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου παρουσιάζεται αυξημένη πληρότητα κυρίως προς τους προορισμούς για τις Κυκλάδες.

Η πληρότητα στα πλοία για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς αγγίζει το 100%. Από την πλευρά του, το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται λίγο νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης.

Να σημειωθεί πως χθες η κίνηση ήταν επίσης αυξημένη από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ 32.441 επιβάτες αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 45 απόπλοι πλοίων με 8.631 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 15 αναχωρήσεις πλοίων με 8.024 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 7 με 2.415 επιβάτες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ