Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης (Eurokinissi)
0

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊο εισήχθη σήμερα, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ναυτιλίας, εισήχθη σε ΜΕΘ Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να του χορηγηθεί οξυγόνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει διασωληνωθεί, έχει όμως πυρετό και δύσπνοια.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Γ. Πλακιώτάκης μετέβη το Σάββατο με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 19:45 περίπου.

«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», σημείωσε σε ανάρτηση του ο ίδιος.

Tο βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Παρέμενε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του αλλά οι γιατροί του συνέστησαν να μεταβεί στον Ευαγγελισμό καθώς είχε υψηλό πυρετό.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM