Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα Facebook Twitter
Τι είπε ο κ. Καπραβέλος για τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου στη Θεσσαλονίκη - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Καταγράφηκε στην Ελλάδα ο πρώτος θάνατος ανθρώπου πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος

Ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα «ανησυχητική» περίπτωση της μετάλλαξης Δέλτα, που προσβάλλει και τους εμβολιασμένους, σε μικρότερη ένταση, λέγοντας πως ο άνδρας από τη Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος θάνατος - εξαίρεση που έχουμε στους 13.000 νεκρούς.

Ο άτυχος άνδρας ήταν οδοντίατρος, είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, όπως και η οικογένειά του, ωστόσο κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Ο κύριος Καπραβέλος τόνισε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν» ενώ ξεκαθάρισε πως «η προστασία του εμβολίου είναι πολύ ισχυρή, οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορωνοϊού».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM