«Ανοίγουν τα φροντιστήρια για τους μαθητές της Γ' Λυκείου»: Όλες οι πληροφορίες για την εισήγηση της Επιτροπής

φροντιστήρια Facebook Twitter
0

Τα φροντιστήρια φαίνεται πως θα ανοίξουν μαζί με τα σχολεία, στις 10 Μαΐου, τουλάχιστον για τους μαθητές της Γ' Λυκείου που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των ειδικών εισηγείται και το άνοιγμα των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για όσους μαθητές όμως δίνουν εξετάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή, εισηγείται την κατάργηση του click away και του click inside από τις 15 Μαΐου για τα καταστήματα άνω των 500 τ.μ και με έναν πελάτη ανά 50 τ.μ. και όχι 1 άτομο ανά 100 τ.μ.

«Όχι» για γυμναστήρια και παιδικούς σταθμούς

Παράλληλα, φαίνεται πως έχει αποφασιστεί να μην ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στις 10 Μαΐου ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή δεν είχε γνωμοδοτήσει θετικά ούτε για τα γυμναστήρια. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η κραυγή του πατέρα, Νίκου Πλακιά- «Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ελλάδα / Τέμπη: «Ο πόνος μου γίνεται οργή και θυμός. Γιατί δεν παραιτείστε από την ασυλία σας;» -Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων Χρύσας και Θώμη

Ραγίζουν καρδιές από τον σπαραγμό του Νίκου Πλακιά - Σε λίγα λεπτά έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του Αναστασία - Δείτε τι είπε ένα χρόνο από την τραγωδία
NEWSROOM