Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού σε ταξιδιώτες που επέστρεψαν από το Ντουμπάι, μετά τους εορτασμούς για την έλευση του νέου έτους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, τα δύο πρώτα κρούσματα μετά τις εικόνες συνωστισμού Ελλήνων σε κέντρα διασκέδασης στο Ντουμπάι για τις γιορτές εντόπισαν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Όπως αναφέρει πρόκειται για δύο άτομα που εντοπίστηκαν κατά την επιστροφή τους από το Ντουμπάι μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ το Σαββατοκύριακο.

 

Από τα 207 rapid test εντοπίστηκε τα δύο άτομα ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλοι Έλληνες ταξιδιώτες από Ντουμπάι.

 

Υπενθυμίζεται δε, πως την Πρωτοχρονιά, τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας με 1.856 κρούσματα ενώ τα νούμερο αναμένεται να αυξηθούν μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

 

Νωρίτερα σήμερα το Mega μετέδωσε την είδηση ότι μία γυναίκα που επέστρεφε από το Ντουμπάι, είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

 

Οδηγήθηκε με βαν της Πολιτικής Προστασίας στο σπίτι της όπου και τέθηκε σε καραντίνα για 14 μέρες.