Κορωνοϊός: «Φοράτε μάσκα» - Το έκτακτο SMS του 112 σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς

Κορωνοϊός: «Φοράτε μάσκα» - Το έκτακτο SMS του 112 σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς Facebook Twitter
Κορωνοϊός: «Φοράτε μάσκα» - Το έκτακτο SMS του 112 σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς (Eurokinissi/Αρχείο)
0

SMS για τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού εστάλη από την υπηρεσία του 112 στις περιφερειακές ενότητες Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και Πιερίας.

«Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείας, μείνετε υγιείς», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που έφτασε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών και οδηγεί στα αναλυτικά μέτρα που είναι σε ισχύ σε αυτές τις περιοχές.

Κορωνοϊός: «Φοράτε μάσκα» - Το έκτακτο SMS του 112 σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς Facebook Twitter
SMS για τα νέα μέτρα από την υπηρεσία του 112 στις περιφερειακές ενότητες Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και Πιερίας.

Υπενθυμίζεται πως μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού, χθες, αποφασίστηκαν νέα μέτρα για τις περιφερειακές ενότητας Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς.

Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Αναλυτικά τα μέτρα που αποφασίστηκαν για τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες:

  • Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.
  • Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
  • Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
  • Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α' βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ