Κορωνοϊός: 15 νεκροί και 9.288 νέα κρούσματα σε 24 ώρες - Στους 103 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός: 15 νεκροί και 9.288 νέα κρούσματα σε 24 ώρες - Στους 103 οι διασωληνωμένοι Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Σε 9.288 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης. 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό είναι 15, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.049 θάνατοι. 2 Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 103 (55.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 92.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 49 (47.57%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 54 (52.43%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 126 (ημερήσια μεταβολή +9.57%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 104 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη). 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM
Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM