«Κόντρες» στην παραλιακή- Έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις ανηλίκων

Κόντρες στην Παραλιακή: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο- Έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις ανηλίκων Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας έξω από νυχτερινό κέντρο, καθώς νεαροί έστησαν κόντρες στην Παραλιακή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συλλήψεις. 

Οι νεαροί βρέθηκαν ακόμα ένα βράδυ έξω από το νυχτερινό μαγαζί Riba's στήνοντας κόντρες με αυτοκίνητα και μηχανάκια, προκαλώντας φασαρία, ανάβοντας καπνογόνα και πετώντας βεγγαλικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open. 

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από κατοίκους για τη φασαρία και δόθηκε έκτακτη εντολή για τη διάλυση των παράνομων κοντρών.

Σημειώθηκαν 10 προσαγωγές για σοβαρες παραβάσεις όπως στέρηση αδείας ικανότητες οδηγού. Μάλιστα, συνελήφθησαν και ανήλικοι που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM