Κομοτηνή: Οι αγρότες έληξαν την 12ωρη πολιορκία και δίνουν ραντεβού στα μπλόκα

Κομοτηνή: Οι αγρότες έληξαν την 12ωρη πολιορκία και δίνουν ραντεβού στα μπλόκα Facebook Twitter
xronos.gr
0

Μετά από περίπου 12 ώρες πολιορκίας, πολλά δακρυγόνα, εντάσεις με τα ΜΑΤ και την παρέμβαση του εισαγγελέα, οι εκατοντάδες αγρότες που είχαν αποκλείσει το κτίριο της αντιπεριφέρειας στην Κομοτηνή  άρχισαν να αποχωρούν.

Στην πρώην νομαρχία Ροδόπης αργά το απόγευμα κλήθηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης Κωνσταντίνα Μελισσάρη η οποία και ζήτησε από τους αγρότες να φύγουν με ειρηνικό τρόπο από τον χώρο και να απελευθερώσουν τις πόρτες εξόδου του κτιρίου.


Η μάχη θα δοθεί στο δρόμο και στα μπλόκα σε συνεννόηση με το συντονιστικό των αγροτών δήλωσαν οι αγρότες μετά την αποχώρησή τους.

Η τοπική εφημερίδα Χρόνος μεταδίδει πως σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Νέστου Ν. Πασαλίδης το βράδυ ανέφερε «σαν κύριοι ήρθαμε σαν κύριοι θα φύγουμε. Άλλοι δεν ήρθαν σαν κύριοι και θα φύγουν όπως - όπως, Δείξαμε σε όλο το πανελλήνιο την αγωνιστικότητα μας, τι έγινε στην Κομοτηνή. Δεν αποχωρούμε από τον αγώνα. Τον συνεχίζουμε σε όλα τα μπλόκα. Ολοι οι Κομοτηναίοι στην δυτική έξοδο της πόλης (στου Κουρούδη) ».

Πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι αγρότες παραμένουν ακόμα στον κλοιό του κτηρίου καθώς υπήρξαν μικρές αντιδράσεις για την απόφαση. Η αποχώρηση του Υπουργού αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου συνοδεύτηκε με γιουχαΐσματα από όσους είχαν απομείνει στο σημείο.

Κομοτηνή: Οι αγρότες έληξαν την 12ωρη πολιορκία και δίνουν ραντεβού στα μπλόκα Facebook Twitter
xronos.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ