Κολωνός: Παραδέχτηκαν πως είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη - Τι ανέφεραν στην απολογία τους

Κολωνός: Παραδέχτηκαν πως είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη - Τι ανέφεραν στην απολογία τους Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι σύντομες απολογίες του 53χρονου από τον Κολωνό και του 42χρονου στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών με τους κατηγορούμενους να αρνούνται τον βιασμό, ομολογώντας τις σεξουαλικές επαφές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αμφότεροι παραδέχτηκαν πως είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη. 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Μίχος  ομολόγησε στην ανακρίτρια πως διατηρούσε σχέση με την ανήλικη και πως είχαν σεξουαλικές επαφές περισσότερο από μία φορά. Ο ίδιος αρνήθηκε τις άλλες κατηγορίες, τηρώντας το δικαίωμα της σιωπής. 

Παράλληλα, ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης παραδέχτηκε τη σεξουαλική επαφή περισσότερες από μία φορές έναντι αμοιβής με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. 

Κατέθεσε πως τα χρήματα, τα οποία ήταν 50-70 ευρώ, τα έδινε στο χέρι του παιδιού, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, έβρισκε μέσω της εφαρμογής. 

 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM