Κολωνός: 35 έως 50 ετών και υψηλά αμειβόμενοι- Τα προφίλ των συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: 34 έως 50 ετών και υψηλά αμειβόμενοι- Τα προφίλ των συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δύο ακόμα άνδρες 35 και 39 ετών, αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι αρχές εξέδωσαν χθες 4 εντάλματα σύλληψης, από τα οποία εκτελέστηκαν τα δύο. Τα τέσσερα πρόσωπα τα έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν οι αρχές.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 35 έως 50 χρόνων, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος συλληφθείς είναι ένας 35χρονος άνδρας, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής, άνεργος εισοδηματίας ενώ ο δεύτερος, είναι 39 ετών από τα βόρεια προάστια (Μαρούσι), πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

Τα δυο άλλα εντάλματα αφορούν σε δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι ηλεκτρολόγος και ο άλλος υπεύθυνος καταστήματος. Και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικοι δυτικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι τρία από τέσσερα εντάλματα αφορούν σε άτομα που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ για να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εμπλέκονται με την 12χρονη.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους αφορούσε μόνο συνομιλίες με την ανήλικη καθώς αρνήθηκαν ότι συναντήθηκαν μαζί της.

Όμως οι καταθέσεις της 12χρονης αναιρούν όπως φαίνεται τους ισχυρισμούς τους καθώς η 12χρονη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους.

Η ανήλικη αναγνώρισε και τον τέταρτο, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Και με τους τέσσερις φέρεται να είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής.

«Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν με εντάλματα απογευματινές ώρες σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δύο ημεδαποί (35 και 39 ετών) για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση» ανέφεραν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ