Κοκαΐνη αξίας ενός εκατομμυρίου εντοπίστηκε σε φορτίο με μπανάνες στον Πειραιά

Κοκαΐνη αξίας ενός εκατομμυρίου εντοπίστηκε σε φορτίο με μπανάνες στον Πειραιά Facebook Twitter
Πλάκες κοκαΐνης / Φωτ.: Λιμενικό Σώμα
0

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση κοκαΐνης αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ προχώρησαν σήμερα, στελέχη της διεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου του λιμεναρχείου Πειραιά.

Οι πλάκες κοκαΐνης είχαν τοποθετηθεί στον ψυκτικό μηχανισμό container με νόμιμο φορτίο μπανάνες που είχε φορτωθεί σε λιμένα του Εκουαδόρ. Ακολούθησε έρευνα σε ακόμη δύο εμπορευματοκιβώτια με αρνητικά αποτελέσματα.

Εντός πλοίου που είχε καταπλεύσει στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων στο λιμένα Πειραιά, εντοπίστηκαν 30 συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 34 κιλών και 354 γραμμαρίων (34.354 γρ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες εν συνεχεία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM