Κλείδωσαν 8χρονο στην τουαλέτα και έφυγαν από το σπίτι

Κλείδωσαν 8χρονο στην τουαλέτα και έφυγαν από το σπίτι Facebook Twitter
0

Τον 8χρονο γιο του κλείδωσε στην τουαλέτα ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Δευτέρας.


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti οι γονείς άφησαν μόνο το 8χρονο αγόρι στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού η οποία ήταν κλειδωμένη με σύρτη για να φύγουν από το σπίτι.


Ωστόσο, το παιδί έβαλε τις φωνές τις οποίες άκουσε διερχόμενος ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο.


Οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο γονέων για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για την πράξη τους αυτή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Ελλάδα / Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο κρατούμενος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης μεταναστών, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στη Μυτιλήνη εξήλθε στο κατάστρωμα και έπεσε στη θάλασσα
LIFO NEWSROOM